Spring naar inhoud

Over Studio Bloks

Over mij en Studio Bloks

​Hi, ik ben Ilse Bloks, interieur/ vastgoedstylist en -ontwerper en eigenlijk al van kinds af aan bezig met alles wat met interieur en styling van huizen te maken heeft. Met mijn 2 dochters woon ik in Eindhoven.

In 2017 heb ik de start gemaakt om van mijn passie mijn werk te maken. De start van mijn eigen interieurstudio STUDIO BLOKS. Met heel veel liefde en plezier werk ik voor klanten aan interieurontwerpen en -adviezen en ben nog elke dag blij met mijn keuze!

Studio Bloks staat voor creativiteit, openheid, out of de box denken en een no-nonsense aanpak, waarbij ik persoonlijk contact erg belangrijk vind. Het gaat er immers om dat je inrichting echt van jou is, bij jou past en weerspiegelt wie je bent. Daarbij vind ik het ook leuk om je soms even uit je comfort zone te trekken, om te ontdekken wat er nog meer allemaal wel mogelijk is voor je.

Klanten benaderen mij vaak wanneer ze een nieuw huis gaan bouwen of gaan verhuizen, maar ook omdat ze gaan verbouwen of iets anders willen met hun huidige interieur. Graag denk ik mee in het totale concept, zodat het resultaat er ook helemaal klopt en het thuis te creëren dat bij jou past!