Spring naar inhoud

Interieurontwerp/ styling

Ook al is elk plan anders, ik werk wel volgens een stappenplan, voor een zo goed en effectief mogelijk resultaat. Deze vind je terug bij de verschillende adviezen en ook altijd in de offerte.

Alles start met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek leer ik je graag beter kennen, bespreken we je wensen en de ruimtes waar het om gaat. Ook kan ik dan direct het huis en de ruimte(s) zien en een idee krijgen van je smaak en stijl. Na dit gesprek ontvang je een voorstel met daarin alle specificaties, een tijdsplanning en kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en je direct weet waar je aan toe bent, wel zo fijn!

Heb je andere wensen? Neem even contact op, dan bespreken we wat mogelijk is voor jouw huis.


Adviezen en prijzen

Nadat we kennis hebben gemaakt en ik je wensen goed in kaart heb, maak ik altijd een offerte die daarbij aansluit. Om een beeld te krijgen van wat een advies inhoudt, kun je hieronder verschillende adviezen zien en de daarbij behorende prijzen. Wil je een advies wat niet vermeld staat, laat het me weten.

INTERIEURADVIES BIJ JOU THUIS

Is een uitgebreid advies teveel en wil je snel resultaat? Dan kom ik graag bij je thuis om mee te kijken, kun je al je vragen stellen en geef ik je mondeling mogelijke oplossingen en inspiratie, waarmee je zelf verder aan de slag kunt. Vaak zit het in kleine aanpassingen. Verzamel zoveel mogelijk vragen en beelden van wat je mooi vindt en van wat je wilt bereiken, dan haal je er zoveel mogelijk uit.

Tijdens dit advies krijg je:

  • advies bij je thuis
  • mondelinge inspiratie, informatie en advies
  • oplossingen en tips voor je woonvragen

Tarief € 80,00 per uur ( inclusief BTW)

Wil je na dit advies toch een uitgebreider advies, dan kan dit uiteraard!

INTERIEURADVIES OP MAAT

Met dit interieuradvies op maat heb je al heel wat in handen. Je kunt zelf aan de slag om alle spullen aan te schaffen en het plan werkelijkheid te laten worden. Het advies kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • moodboard
  • kleur- & materialen plan
  • voorstel meubels en klein meubilair
  • 2 indelingsplannen 2D
  • verlichtingsplattegrond & -plan
  • shoplijst
  • tussentijds bezoek en eindpresentatie bij je thuis

Tarief vanaf € 550,- ( inclusief BTW) per ruimte voor woonkamer met open keuken van gemiddelde omvang. Dit zal worden meegenomen in offerte.

INTERIEURONTWERP EN ADVIES COMPLEET

Dit advies is het meest complete advies en  geschikt bij een verbouwing of nieuwbouwplan. Hierin bekijken we ten eerste alle bouwtekeningen grondig, bepalen we de (nieuwe) indelingen, moet er misschien toch een muur anders, of toch de indeling van de ruimte aangepast worden, bouwtechnische zaken, technische punten worden allemaal bekeken hierin. Verder worden de punten uit interieuradvies op maat voor je uitgewerkt. Je krijgt alles in 3D, zodat je alvast een virtueel kijkje kunt nemen in je nieuwe thuis! Met dit plan kun je zelf aan de slag, maar ik begeleid je uiteraard graag hierin.

Tarief vanaf € 1.750,- ( inclusief BTW)

Elke verbouwing is immers anders dus je krijgt een offerte op maat