Spring naar inhoud

Vastgoedstyling

BETAALBARE STYLING VOOR EEN OPTIMALE VERKOOP

Dat is wat Studio Bloks voor u kan betekenen. 

Wanneer uw woning in de verkoop komt of wellicht als deze al langere tijd in de verkoop staat, is het belangrijk om uw woning zo goed mogelijk te presenteren op de woningmarkt. De meeste mensen beginnen hun zoektocht op de verkoopsites. Daar doen zij de eerste indruk op van uw woning. Belangrijk is dat toekomstige kopers direct een goed gevoel hebben bij uw woning, zij zien bij wijze van spreken hun meubels al geplaatst in de verschillende ruimtes. Na zo’n eerste indruk van uw woning bepaalt de koper al of hij uw huis gaat bezichtigen! Deze eerste indruk moet dus perfect zijn.

Ik kijk naar de bijzondere aspecten van uw woning, immers u weet zelf waarom u indertijd voor dit huis heeft gekozen! Ik zorg ervoor dat deze aspecten zo goed mogelijk in beeld komen. En dat uw dat uw totale woning zo licht, ruim en sfeervol mogelijk gepresenteerd wordt. Hierdoor zal de woning aantrekkelijk worden voor een zo breed mogelijk publiek!

Uitgangspunt is zoveel mogelijk gebruik te maken van de meubels en accessoires in uw woning. Daarnaast is het mogelijk om de restyling van uw woning te perfectioneren met een accessoirepakket. Bij leegstand van de woning kan ik ook de gehele inboedel verzorgen middels meubelverhuur.

Als laatste voorzie ik in een checklist met tips voor de toekomstige bezichtigingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om op uurbasis mijn hulp nogmaals in te roepen voorafgaande aan een bezichtiging.

Tarief vanaf € 80,00 ( inclusief BTW). Dit is advies op locatie en een Vastgoedstyling advies rapport.